Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

ARSIMI

Masaçusets është një ndër shtetet federale më të rëndësishëm në sektorin e arsimit të gjithë Sh.B.A-së. Universitete të mëdha kombëtare janë përmbledhur në Universitetin e Massachusetts (UMass) vendin kryesor në Amherst si dhe universitetet më të famshme private: Universitetin e Hardvardit dhe Massachusetts Institute of Technology (MIT), të vendosura në Cambridge (Kembrixh). Universitetet e tjera private janë:Boston University (Universiteti i Bostonit), Boston College, North University(Universiteti i Veriut), Suffolk University dhe Tufts University (Universiteti Tafts).
Pamjet e mesiperme jane nga Universiteti i Massachusetts (UMass)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου